Zondag live: 1,5 meter sessies

Home/Zondag live: 1,5 meter sessies

Sinds de heropening in juni presenteren we  op de zondag  regelmatig 1,5 meter sessies . Akoestische live muziek in intieme setting. Binnen kunnen een beperkt aantal gasten plaatsnemen, hiervoor is het mogelijk te reserveren (contact@cafebijtante.nl) maar kan ook bij de deur. Vol = vol. Bij mooi weer is er ook plek op het terras. Het cafe is dan vanaf 15.00 uur geopend. 

Zondag 18 oktober: Whateverband   geannuleerd!!

De whateverband speelt vooral bekende rock en pop covers en door de gevarieerde bezetting met o.a. toetsen en saxofoon kunnen ze hierin flink variëren en een vol geluid creëren. De leden zijn allen uit Elst en directe omgeving afkomstig en maakt het een echte thuiswedstrijd. Zij zullen zeker hun beste beentje voor zetten om vrienden, familie, buurt- en dorpsgenoten te overtuigen van hun kwaliteiten

Zondag 25 oktober: Vanzukke    geannuleerd!!

Vanzukke is een geroutineerde coverband bestaande uit 7 mensen, en zo langzamerhand steeds bekender in de regio. Dat “routine” niet altijd “sleur” betekent bewijst deze band, die covers speelt uit de voorbije decennia, keer op keer op het podium. De groep biedt een gevarieerd programma van bekende en minder bekende nummers uit het repertoire van soul, latinrock, bluesrock, reggae en rock ’n roll. Hier en daar wordt ook in eigen landstaal gezongen

Zondag 1 november: Castle Lords   geannuleerd!!

De Castle Lords is een 5 mans formatie en spelen blues, rock en soul. Hoewel ze pas sinds 2013 gezamenlijk muziek maken bestaat de band uit zeer ervaren muziekanten. Er was vanaf het begin een muzikale klik en zijn uitgegroeid tot een geweldige band met afwisselende covers. Ze spelen rustige blues, stevige rock, swingende soul en prachtige ballades. Veel bekende nummers passeren de revue, waar vele golden oldies nieuw leven in wordt geblazen.

Zondag 8 november: Dudes Left   geannuleerd!!

Zes ervaren muzikanten met achtergronden in diverse bandjes en diverse stijlen spelen een afwisselend repertoire zoals fusion, pop, latin en soul en alles in een jazzy groove. De band bestaat uit Saxofoniste: José;  dwarsfluitist en zang; Ernst-Jan, Gitarist; Kees Rietveld, drummer; Lev Atlas , Basgitarist; Mario Muller en Toetsenist; Humphrey R. Ottenhoff.

.