Zondag live: 1,5 meter sessies

Home/Zondag live: 1,5 meter sessies

In de maanden juni en juli zullen er op de zondag  regelmatig 1,5 meter sessies gepresenteerd worden in cafe bij Tante. Akoestische live muziek in intieme setting. Binnen kunnen een beperkt aantal gasten plaatsnemen, hiervoor is het mogelijk te reserveren (contact@cafebijtante.nl) maar kan ook bij de deur. Vol = vol. Bij mooi weer is er ook plek op het terras. Het cafe is dan vanaf 15.00 uur geopend. Vanwege het succes van deze sessies gaan we na een korte pauze in augustus vrolijk hiermee verder!

Zondag 12 juli: Stone Edge

Stone Edge, een Elster band bestaande uit 5 man. “We maken nu al bijna 4 jaar muziek samen. Wij repeteren elke week en treden regelmatig op. Wij schrijven eigen liedjes, die wij ook altijd proberen te verbeteren. Ook vinden wij het erg leuk om covers van oude bekende liedjes te spelen. Van The Rolling Stones tot Dire Straits of Billy Joel, wij spelen van alles..”

ZATERDAG 18 juli: Blues & more, Harry Hardholt solo

Ja, inderdaad de afsluiting van de 1,5 meter sessies is op zaterdag! Een bijzonder programma want een van de beste gitaristen van Nederland komt naar Cafe bij Tante met een speciaal programma: Blues & more. De start is een reis door de Blues ! Harry geeft uitleg verbaal en met gitaar over ontstaan en ontwikkeling van de Blues. Na de pauze gaat Harry muzikaal los waarbij de blues wordt verlaten en diverse muzikale paden worden betreden.  Aanvang 20.30 uur , entree = € 6,-  gezien de corona regels is het aantal plaatsen beperkt dus reserveer tijdig  (app 06-41576664 of mail contact@cafebijtante.nl)

Zondag 16 augustus: Three of a kind

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Dat is het minste wat je kunt verwachten van de gangmakers van Three of a Kind. Ze gaan van de jaren ’50  en zijn rock-’n-roll, naar de classic rock van de jaren ’60; van Duitse schlagers naar Hollandse meezingers. Bij Three of a Kind weet je één ding zeker, een feestje is gegarandeerd.

Zondag 23 augustus: Carry on

Carry On is een trio met drie keer zang en twee akoestische gitaren. We spelen bekende covers uit de jaren zeventig tot nu. Denk bijvoorbeeld aan The Eagles, CSN&Y, Simon&Garfunkel maar ook Blof, Lady A(ntebellum), Anouk/Douwe Bob. Kortom heel gevarieerd, maar altijd meerstemmig gezongen en akoestische gespeeld. We hebben altijd veel enthousiaste reacties op terras/akoestische optredens, jong en oud vind het leuk.