15 maart – Fools in love – Geannuleerd

Home/15 maart – Fools in love – Geannuleerd

Zondag 15 maart      Fools in Love      Geannuleerd!

                                                                          Vanwege CORONA

Fools in Love – Vijf Nederlandse muzikanten, knettergek van Joe Jackson, spelen zijn unieke repertoire in Nederland, Europa en waar je maar wilt. Fools in Love is opgericht in het najaar van 2019 en draagt het prachtige geluid en de vibe van Joe graag uit op tribute festivals, in theaters en tijdens gigs.

Fools in Love bestaat uit:

  • Frank Heijster – zang, percussie
  • Marcel Michon – gitaar, zang
  • Jan-Paul van der Hoeven – basgitaar, zang
  • Frank Op ’t Veld – keyboard, piano, melodica, zang
  • Jan Stavenuiter – drums, percussie, zang

Alle muzikanten komen uit de regio Nijmegen-Arnhem en zijn gepokt en gemazeld in de popmuziek. Ze spelen/speelden jarenlang in meerdere bands en projecten, al dan niet als professioneel musicus.

Het initiatief voor Fools in Love komt van Frank Heijster, zanger van rockcoverband De Grens, én een vroege Joe Jackson fan. Het was tijdens het concert van Joe Jackson in de Nijmeegse Vereeniging in april 2019 dat Frank een brainwave kreeg: deze man is zo uniek, zijn repertoire zo solide, sterk en tijdloos, Joe verdient een échte tribute. De gedachte die daarop meteen volgde was: maar die bestaat vast al. Mooi niet dus! Dit was het moment waarop Frank besloot: dan gaat die tribute er nu komen….

Vier repetities en twee bandwisselingen later had de band z’n huidige samenstelling. Frank H. en Frank O., Marcel, Jan-Paul en Jan zijn allemaal hardcore Joe Jackson fans en erg happy met dit nieuwe project.

We hopen alle Joe Jackson fans in Nederland en daarbuiten te mogen ontmoeten om samen van het onvergetelijke oeuvre van Joe te genieten. Aan ons zal het niet liggen…. In sets van 1, 1,5 of 2 uur komen alle grote en minder grote hits van Joe aan bod. One more time…….. Fools in Love !